Pontocska fejlődése

A mi kis pocaklakónk történetét írom le a fogantatástól kezdve, hogy tudja mennyire örültünk apával mikor megtudtuk, hogy beköltözött a pocakomba, és mennyire várjuk, hogy megszülessen.

Friss topikok

  • Dukín Szinti Szintia (törölt): Ez gyönyörü történet :-) :-* (2015.06.04. 14:43) Beindult a szülés...
  • galvrit: Tudnál az e-mail címemre válaszolni, milyen orvos Dr. Török Péter, mennyibe kerül nála a magán ter... (2012.07.09. 10:59) Rossz AFP eredmény!!

Linkblog

Kisfiú vagy!!!

2009.01.28. 20:06 - Happymom

November 20-án voltam a 16. heti UH-on, most kivételesen Zsófival mentem. Reggel 1/2 8-ra kellett mennünk, de Angéla, majd csak olyan 8 után tudott csak behívni minket.
Nagyon izgatott voltam, és végig azt mondogattam neked, hogy fordulj úgy majd, hogy kivehető legyen, az aminek látszania kell. Angéla megint nagyon aranyos volt, mindenedet átnézte, hálistennek mindent rendben talált. Megdöbbenve hallottam, hogy ezen a héten 16 cm-nek kellene lenned, de Te továbbra is nagyobb vagy a korodnál, ugyanis 17 cm vagy. Ha így folytatod, akkor el sem tudom képzelni, hogy hogyan fogsz belőlem kibújni???!!!
Szerencsére úgy fordultál többször is, hogy egyértelműen látsztott a bizonyíték, miszerint kisfiút hordok a szivem alatt. Mielőtt Angéla megkérdezte, hogy tudom-e a nemét a babámnak, láttam, hogy kisfiú vagy, de ebben ő is megerősített. Viszont hozzátette, hogy 100% a 18. heti UH-on lesz... pár nap múlva ezen a mondtatán gondolkozva kicsit elbizonytalanodtam, hogy akkor még most nem 100-as, hogy kisfiú és nem kéne magunkat beleélni., hogy ha mégis kislány lennél. De ugyanakkor én is kisfiúnak érezlek és Apa is.
Mindegy, hogy mi leszel, mert örülünk mindkét esetben, csak tényleg jobb lenne a neveden szólítani már, illetve mindjárt itt a karácsony, és jó lenne tudnunk, hogy milyen szinekben gondolkozzunk.
Úgyhogy nagyon szépen kérlek amikor jövőhéten megyünk a 18. heti UH-ra akkor is legyél ugyanilyen ügyes, mint a múltkor és tessék úgy fordulni, hogy láthassuk tényleg kisfiú vagy-e?!

Ma töltöttük be a 17. hetet és apró rángásokat érzek a hasam alsó részén. Nem tudom még biztosan, hogy ezek a te jelzéseid vagy csak a testem szórakozik velem. De gondolom pár héten belül már erősebben jelzed, hogy márpedig Te itt bennt jól érzed magad, és életerős, egészséges kisbaba vagy. Az is lehet, hogy csak Apát akarod megvárni vele?
Apa azt mondta tegnap, hogy nem sok fuvarjuk van, és úgy néz ki, hogy jövőhéten jönnek haza. El se merem hinni, hogy ez tényleg így lesz. Nem akarok csalódni, úgyhogy nem élem bele magam, de tényleg nem kapnak annyi fuvart, hogy megérje nekik kint maradni., akkor meg jobb ha itthon van velünk, így van kicsibabánk?

Küldök neked is Ádám nagyon sok puszit, és szeretném ha vidám és egészséges lennél idebent, Apának meg üzenem, hogy nagyon hiányzik nekünk és jó lenne ha minél hamarabb hazajönne hozzánk, mert itt van a helye mellettünk!!!

Szeretlek titeket Anya

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiadam.blog.hu/api/trackback/id/tr66908976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása