Pontocska fejlődése

A mi kis pocaklakónk történetét írom le a fogantatástól kezdve, hogy tudja mennyire örültünk apával mikor megtudtuk, hogy beköltözött a pocakomba, és mennyire várjuk, hogy megszülessen.

Friss topikok

  • Dukín Szinti Szintia (törölt): Ez gyönyörü történet :-) :-* (2015.06.04. 14:43) Beindult a szülés...
  • galvrit: Tudnál az e-mail címemre válaszolni, milyen orvos Dr. Török Péter, mennyibe kerül nála a magán ter... (2012.07.09. 10:59) Rossz AFP eredmény!!

Linkblog

7. hét

2009.01.28. 19:55 - Happymom

Most körülbelül akkora vagy, mint egy babszem: 9-11 milliméter. A szemed helyét sötét foltok jelölik, a kis bemélyedésekből pedig az orrlyukaid és a füleid fognak kialakulni. Az agyad gyorsan fejlődik, a végtagjaid és az arckezdeményed is formálódik. A szívedben már kialakult a jobb és a bal kamra. Az ultrahangon már kimutatható a szívverésed.

A héten nem voltak rosszulléteim, egész jól voltam. Beszéltem a főnökömmel, hogy a jövőhéttől két hétig elmennék táppénzre, mert a 8-9. héten fejlődik ki a legtöbb mindened, és szeretnék pihenni, hogy nehogy bajod legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiadam.blog.hu/api/trackback/id/tr50908943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása