Pontocska fejlődése

A mi kis pocaklakónk történetét írom le a fogantatástól kezdve, hogy tudja mennyire örültünk apával mikor megtudtuk, hogy beköltözött a pocakomba, és mennyire várjuk, hogy megszülessen.

Friss topikok

  • Dukín Szinti Szintia (törölt): Ez gyönyörü történet :-) :-* (2015.06.04. 14:43) Beindult a szülés...
  • galvrit: Tudnál az e-mail címemre válaszolni, milyen orvos Dr. Török Péter, mennyibe kerül nála a magán ter... (2012.07.09. 10:59) Rossz AFP eredmény!!

Linkblog

5. hét

2009.01.28. 19:50 - Happymom

5. hét Mi történik veled?
  A következő napokban a kicsi szíved elkezdi az összehúzódásokat, amelyekből majd később kialakul a jól elkülöníthető szívverésed. A hét végére a hosszad körülbelül 1,5-2 milliméter. Minden főbb szerved fejlődik, formálódnak a füleid, a szemeid. A központi idegrendszered fejődésének első lépcsőfokaként kialakul a gerinchúrod, amely egyik végéből az agyad, a másikból a gerincvelőd telepe fog kifejlődni.

37. nap 5+1

Nálam nem a tipikus reggeli hányinger jelentkezik, hanem olyan 11 óra körül tör rám. Ilyenkor rettentően émelygek, hányingerem van és olyan álmos leszek, hogy nem sok hiányzik ahhoz, hogy elaludjak a monitor előtt. :o(

Ma viszont jól vagyok, semmi különöset nem érzek.  Már kora reggel bepakoltam két kakóscsigát. Nem lesz ez így jó, ha ennyit fogok enni, mert a terhesség végére olyan leszek majd, mint egy bálna. :o)

Tegnap beszéltem Karcsival, hogy beszéljen Dr. Török Péterrel (őt ajánlotta nekem, mert szerinte nagyon jó orvos, és ő is Pétert választaná ha Janka szülne), hogy menni fogok hozzá kedden. Azt mondta, hogy hétfőn hívjam fel, mert most szabadságon van és nincs nála az előjegyző füzete. Remélem tud időpontot adni keddre, mert akkor már a 6. hétben leszek, és ha minden jól megy akkor már elvileg kell lennie szívhangnak is. Már annnnnyira várom, hogy lássam ahogy ver a pici szived. :o)

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiadam.blog.hu/api/trackback/id/tr28908930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása