Pontocska fejlődése

A mi kis pocaklakónk történetét írom le a fogantatástól kezdve, hogy tudja mennyire örültünk apával mikor megtudtuk, hogy beköltözött a pocakomba, és mennyire várjuk, hogy megszülessen.

Friss topikok

  • Dukín Szinti Szintia (törölt): Ez gyönyörü történet :-) :-* (2015.06.04. 14:43) Beindult a szülés...
  • galvrit: Tudnál az e-mail címemre válaszolni, milyen orvos Dr. Török Péter, mennyibe kerül nála a magán ter... (2012.07.09. 10:59) Rossz AFP eredmény!!

Linkblog

12. hét

2009.01.28. 20:01 - Happymom

 Na végre elérkezett a bűvös 12. hét amikor ugyanis a vetélés kockázata a minimálisra csökken.

Renit felhívtam, hogy kit ajánl az UH-osok közül a klinikán Molnárné Őri Angélát mondta. Neten megkerestem az elérhetőségét, majd felhívtam, hogy okt. 22-én szerdán mennék a genetikai UH-ra és szeretném ha ezt ő végezné el, és szeretném ha Apa is bejöhetne velem, azt mondta, hogy rendben.

Szerdán reggel 9-re mentünk, szerencsére nem voltak sokan. Beadtam a papírokat és kb. egy 1/2 óra múlva szólítottak is minket. Nagyon izgultam, hogy minden rendben legyen és egészséges legyél. Remélem te nem fogod örökölni tőlem ezt a túlaggódást, mert sok nehéz órától kíméltem volna meg magam.

Az UH-s néni nagyon aranyos és közvetlen volt. Mindenedet részletesen megmutatott, még Apa is látta a felvételeken a testrészeidet. Végig néztük az összes testrészedet. Először azt nézték meg, hogy fejvégű fekvésben vagy, majd elég-e a magzatvíz körülötted, jól fekszik-e a lepény stb. Majd megnézték, hogy a nyaki redőd hány mm, megszámoltuk az ujjaidat, megmérték a fejkörfogatodat, a combcsontodat.

Az eredmények:

A lepény a mellső falon, mélyen tapad.

BPD: 20mm (két halántékod közötti átmérő)

Thorax AP: 20mm x 19mm ( mellkasod körfogata)

Femur: 9 mm (combcsont)

CRL: 5,98 cm

Nyaki redő: 1,1 mm normális.

Az orrod jól csontosodott, a gerinced szépen fejlődött, aktívan mozogsz, a hasfal zárt. Tehát minden a legnagyob rendben van veled. Apa ámultan nézte, hogy milyen kis emberke van a hasamban. A vizsgálat után fülig ért a szánk, nagyon boldogok voltunk, Apa viszont nem tért magához jó pár óráig, annyira az UH hatása alatt volt. Kaptunk fényképet is, egyre jobban kezd gyarapodni a fotóalbumunk rólad.

Így nézel ki 12 hetesen:

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiadam.blog.hu/api/trackback/id/tr89908958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása