Pontocska fejlődése

A mi kis pocaklakónk történetét írom le a fogantatástól kezdve, hogy tudja mennyire örültünk apával mikor megtudtuk, hogy beköltözött a pocakomba, és mennyire várjuk, hogy megszülessen.

Friss topikok

  • Dukín Szinti Szintia (törölt): Ez gyönyörü történet :-) :-* (2015.06.04. 14:43) Beindult a szülés...
  • galvrit: Tudnál az e-mail címemre válaszolni, milyen orvos Dr. Török Péter, mennyibe kerül nála a magán ter... (2012.07.09. 10:59) Rossz AFP eredmény!!

Linkblog

6. hét

2009.01.28. 19:51 - Happymom


6. hét

Mi történik veled?
Most kb. 3-5 milliméteres vagy  – akkora, mint egy borsszem! Az agyad ezen a héten három különálló részre oszlik: az előagyra (memória és gondolkodás), a középagyra (üzenetek továbbítása az agy és a szervek, végtagok között) és a hátsó agyra (légzés, izommozgás szabályozása). Ezen a ponton már háromdimenziós vagy.
A szíved már ver és a véráramlásod szemmel látható. A veséid és a májad gyorsan növekszik, bezárul az idegcsatornád, ami összeköti az agyadat a gerincvelőddel..
A méhlepény is gyorsan fejődik, de hormonokat még nem termel egészen a 12. hétig.

Hétvégén voltunk Feriéknél ugyanis nekem is, neki is és a fiának is mostanában volt a szülinapja. Kaptam tőlük egy kék csíkos babazoknit. Annyira édes és picurka. :o) Mondta Marica (Feri felesége), hogy valahogy azt érzi nekünk fiúnk lesz, olyan tipikusan fiús szülők vagyunk. Nem tudom miért, de én is ezt érzem, és Józsinak is 2 fia van. Úgy látszik, hogy Ő apa csak fiúkat tud csinálni. :o)

41. nap 5+5 nap

Szerdán beltöltjük a 6. hetet és belépünk a hetedikbe. Hétfőn felhívtam Dr. Török Pétert, hogy holnap tud-e fogadni? - mondta, hogy 15:30-ra menjek a magánrendelőjébe. Már annyira várom, hogy megint láthassalak UH-on. Úgy volt, hogy apa is velünk fog jönni, de Ferit kell kivinnie Szlovákiába meg Ausztriába, úgyhogy kb. 1,5-2 napig szerintem nem is lesz itthon. Addig is egy kicsit egyedül lehetek veled, és törődhetek magunkkal. Megpróbálok megint kérni fotót Rólad, hogy apának is meg tudjam mutatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sagiadam.blog.hu/api/trackback/id/tr48908932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása